Prinsensgade 12B, 7000 Fredericia

Se store billeder Billeder Kort

Helt unik beliggenhed og med sublim indretning

Ejendommen er beliggende i kvarteret lige ved Politigården, kort afstand til det hvide vandtårn, som er et af de mest kendte steder i Fredericia. Her er der virkelig tale om, at man bor indenfor voldene. Super attraktivt og meget centralt. Fredericia Voldanlæg er direkte årsag til at man fra ejendommens lejligheder kan se ud på grønt og åbent areal. Her er der mulighed for at gå en tur i Fredericia´s 10 km. lange grønne have, hvor man i den østlige ende er ved stranden og i den vestlige ende er ved havneområdet. Bymidten er næsten lige udenfor døren, her er der nem adgang til alle servicefaciliteter. En helt unik placering. Yderst sjældent at en sådan ejendom bliver udbudt.

Ejendommen fremstår med muret facade. Der er tegltagsten på taget, vinduerne i nordsiden er skiftet. Sælger er opmærksom på at der er vinduer på sydfacaden der skal skiftes. Placeringen i husrækken med direkte gavl med henholdsvis 12a og 14, giver gadebilledet en flot arkitektonisk udtryk. Der er adgang til have og baggård via kælderen.

Ejendommen fremstår med indretning af 3 lejligheder. En på hver etage. Det betyder at lejlighederne har en god størrelse med plads til store køkkener og der er lavet badeværelse i alle lejligheder. Det hele er meget velfungerende. Alle lejere deltager i den ind og udvendige vedligeholdelse. 

Her er der virkelig tale om at man får en sikker investering. Der er aldrig tomgang i ejendommen. Efter ejendommæglerens vurdering er der lejereserver i ejendommen.

Læs mere
  • Ejendomsareal: 172 m2
  • Grundareal: 182 m2
  • Byggeår: 1924
  • Energimærke: D
  • Kontant: 3.850.000 kr.
  • Sagsnr: FRB9020
  • Bestil vurdering
  • Hent salgsopstilling
  • Bestil fremvisning
  • Kontakt mægler
Michael Almsten

Har du spørgsmål, så kontakt mig

Michael Almsten

Ejendomsmægler & Valuar, MDE
Telefon: 8870 5060
Mobil: 2271 7174
ma@johnfrandsen.dk

Læs mere

Søgeagent

Få en mail når den ejendom du har søgt er ledig

Opret søgeagent

Din professionelle partner

Hos John Frandsen Erhverv er vores mål at skabe resultater og merværdi for dig som kunde. Vi har altid dine ønsker og behov i fokus, og hos os får du seriøs sparring og rådgivning i alle ejendomsformidlingens faser.

Om os

Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen er et af Danmarks største, selvstændige ejendomsmæglerfirmaer.

Læs mere om os her

Bestil en gratis vurdering

Bestil en gratis vurdering

Læs betingelserne her

Bestil fremvisning

Læs betingelserne her

Hent salgsopstilling

Læs betingelserne her

Kontakt mægler

Læs betingelserne her