Solgt

Industrivej 28, 7080 Børkop

Se store billeder Billeder Plantegning Kort

Erhverv og bolig i skøn forening og funktionsrigtig


Velkommen til Industrivej 28, der åbner op for en stor etplansvilla med plads til hele familien, og en praktisk bygning klar til erhvervs aktiviteter. Her kan du som ny ejer selv bestemme om du vil have webbutik, være revisor, advokat eller måske tandlæg. Mulighederne er ufatteligt mange, du bestemmer.
De naturskønne omgivelser i Børkop, nær Vejle Fjord, skaber de bedste forudsætninger for beboernes udvikling og muligheder, både på privatsiden og på job siden. Boligen og det tilknyttede erhvervsdel, ligger meget centralt i Trekantområdet i et udviklingsområde for Vejle Kommune. Ejendommen anvendes til både privat og erhverv, her er der plads til familieliv, arbejdsliv og udvikling af begge dele. Ejendommen danner nogle skønne rammer for begge dele. Drømmer du om din egen internetbutik, så er der plads, skal du have værksted, er der plads, skal du have kontor eller administration, så er der plads.
 
Den velholdte villa er opført i 1971 og tilbyder hele 154 attraktive kvadratmeter samt en stor have med terrasse, skur og garage. Hjemmets indvendige rammer fremstår særdeles lyse og indbydende, og de to stuer skaber det ideelle samlingspunkt af bløde møbler, spisemiljø og terrasseudgang. Køkkenet, der står skarpt i lyse elementer, har også spiseplads, og i bryggerset finder I en vaskesøjle.
 
Foruden et gæstetoilet og et flot badeværelse med separat bruseniche åbner villaen op for tre oplagte soveværelser med indbyggede skabe. Planløsningen er som skræddersyet til børnefamilien, så hvad er mere oplagt end at indrette et forældresoveværelse og to børneværelser?
 
Husets erhvervsdel råder over et stort, lyst rum med køkken samt adgang til fire yderligere værelser. Det er helt op til jer, hvordan I vælger at udnytte pladsen, men det ligger naturligvis lige til højrebenet at indrette et kontorlandskab – for eksempel til den selvstændige eller til jer, der drømmer om at drive egen forretning hjemmefra.
 
Denne rolige adresse i udkanten af Børkop udmærker sig med alt fra gul-grønne marklandskaber til hyggelige butikker og skønne villakvarterer. Det tager 15 minutter at gå til byens centrum bestående af Børkop Station, REMA 1000, Fakta, Englystskolen og bibliotek. Ja, og så må vi endelig ikke glemme områdets åndehuller såsom Børkop skov og Vejle Fjord, der ligger ti minutter væk i bil.
 
Lyder ejendommen på Industrivej 28 som noget for jeres familie? Så tag et smut forbi Børkop og mærk selv den rolige stemning.
 
 
 
Læs mere
  • Ejendomsareal: 0 m2
  • Grundareal: 1827 m2
  • Byggeår: 1971
  • Energimærke:
  • Sagsnr: FRB9034
  • Bestil vurdering
  • Kontakt mægler

Søgeagent

Få en mail når den ejendom du har søgt er ledig

Opret søgeagent

Din professionelle partner

Hos John Frandsen Erhverv er vores mål at skabe resultater og merværdi for dig som kunde. Vi har altid dine ønsker og behov i fokus, og hos os får du seriøs sparring og rådgivning i alle ejendomsformidlingens faser.

Om os

Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen er et af Danmarks største, selvstændige ejendomsmæglerfirmaer.

Læs mere om os her

Bestil en gratis vurdering

Bestil en gratis vurdering

Læs betingelserne her

Bestil fremvisning

Læs betingelserne her

Hent salgsopstilling

Læs betingelserne her

Kontakt mægler

Læs betingelserne her