Østerskovvej 9, Pjedsted, 7000 Fredericia

Se store billeder Billeder Kort

Drømmen om værksted og hus lige ved siden af hinanden

Ejendommen består af 2 enheder, en rigtig dejlig boligpå 134 m2, og et super godt værksted på 250 m2. Alt ialt er der godt 500 m2 under tag. Lokalplanområdet, som ejendommen er beliggende i, er udlagt til erhverv, blandet bolig/erhver eller håndværkere. Det giver stor åbenhed mellem husene og der er god plads til alle. 
Huset her er indrettet med stor værkstedsbygning, og dermed er der skabt fantastiske rammer til den lille automekaniker, eller måske vognmand, der gerne vil have eget værksted til sine biler. Skulle det endelig være sådan, at man føler det bedre med et andet håndværk, ja så er hallen fleksibelt indrettet og uden søjler, så der kan vælges frit på alle hylder, bare nævn tømrer, murer, elektriker eller hvad det nu må være. Her er plads, her er området udstykket til netop håndværkere.
Beliggenheden i Pjedsted er ligeledes både central og fornuftig. Her er der egen skole og børnehaver, der er idrætshal og skydeanlæg,  der er bybus til Fredericia. Der er regionalbus til Vejle og Kolding, så der er fine logistik forhold i området. Beboerforeningen i Pjedsted er meget aktiv, de vil Pjedsted det godt, og er derfor med i udviklingen. De arrangerer derudover sommerfest for byen. Der er ca 1500 mennesker der bor i området.
Boligen er opført med forskudte etager. Generelt fremstår boligen i en god kvalitet og flot vedligeholdt. I det øverste plan er der tre værelser og et stort badeværelse, som er renoveret i 2014. Stueplan indeholder stort køkken, der er blevet opdateret med bordplader og nyt gulv i 2016. Flotte stuer, hvor en del fremstår med loft til kip og ekstra stort lysindfald, der er direkte adgang fra stuerne til terrasserne og til den smukke have. Der er gulvvarme i en væsentlig del af huset. varmekilde er et velfungerende pillefyr, som bruger for ca. 14.000 kr., samlet årsforbrug for både værksted og bolig.
Læs mere
  • Ejendomsareal: 0 m2
  • Grundareal: 2226 m2
  • Byggeår:
  • Energimærke:
  • Kontant: 2.495.000 kr.
  • Sagsnr: FRB9005
  • Bestil vurdering
  • Hent salgsopstilling
  • Bestil fremvisning
  • Kontakt mægler
Michael Almsten

Har du spørgsmål, så kontakt mig

Michael Almsten

Ejendomsmægler & Valuar, MDE
Telefon: 8870 5060
Mobil: 2271 7174
ma@johnfrandsen.dk

Læs mere

Søgeagent

Få en mail når den ejendom du har søgt er ledig

Opret søgeagent

Din professionelle partner

Hos John Frandsen Erhverv er vores mål at skabe resultater og merværdi for dig som kunde. Vi har altid dine ønsker og behov i fokus, og hos os får du seriøs sparring og rådgivning i alle ejendomsformidlingens faser.

Om os

Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen er et af Danmarks største, selvstændige ejendomsmæglerfirmaer.

Læs mere om os her

Bestil en gratis vurdering

Bestil en gratis vurdering

Læs betingelserne her

Bestil fremvisning

Læs betingelserne her

Hent salgsopstilling

Læs betingelserne her

Kontakt mægler

Læs betingelserne her