Østerbyvej 16, Østerby, 7000 Fredericia

Se store billeder Billeder Kort

VELPLACERET OG FULDT UDLEJET INVESTERINGSEJENDOM til Investoren – der er på udkig efter den ideelle boligudlejningsejendom, hvor man opnår et flot og attraktivt afkast

VELPLACERET OG FULDT UDLEJET INVESTERINGSEJENDOM Investoren – der er på udkig efter den ideelle boligudlejningsejendom, hvor man opnår et flot og attraktivt afkast – skal uden tvivl vende blikket mod Østerbyvej 16.
 
Her udbyder vi nemlig nu en rummelig villaejendom, som huser tre veldisponerede og attraktive boliger, der allerede er udlejede. Ejendommen er opført helt tilbage i 1888, men det ses tydeligt, at den løbende er moderniseret og fremstår derfor velholdt. Samlet set venter et boligareal på 346 kvadratmeter, og de fordeler sig over tre enheder.
Til den ene lejlighed indgår en mindre garage samt have – men ejendommen ligger på en solrig matrikel, der tæller mere end 2.000 kvadratmeter, og den er både anlagt med grønne vidder og intime hyggekroge såvel som en parkeringsplads til beboerne. Som vi allerede har nævnt, overtager du ejendommen  udlejet, og der er altså allerede styr på de praktiske foranstaltninger, hvilket gør det nemt og bekvemt for dig som investor.
 
Beliggenheden er virkelig skøn, for her får beboerne en hverdag tæt på både byliv og omgivet af natur. Ejendommen ligger i en lille, hyggelig landsby, og herfra er der kun få hundrede meter til Vejle Fjord, som byder på dejlig, afstressende natur. Derudover er det et kæmpe plus, at der fra adressen blot er 6,5 kilometer ind til midten af Fredericia, ligesom beliggenheden i trekantsområdet sikrer pendlervenlig afstand til flere større byer. Det her er med andre ord den perfekte investeringsejendom – vil du med på en fremvisning?
Læs mere
  • Ejendomsareal: 218 m2
  • Grundareal: 2618 m2
  • Byggeår: 1888
  • Energimærke:
  • Kontant: 2.564.000 kr.
  • Sagsnr: FRB0010
  • Bestil vurdering
  • Hent salgsopstilling
  • Bestil fremvisning
  • Kontakt mægler
Michael Almsten

Har du spørgsmål, så kontakt mig

Michael Almsten

Ejendomsmægler & Valuar, MDE
Telefon: 8870 5060
Mobil: 2271 7174
ma@johnfrandsen.dk

Læs mere

Søgeagent

Få en mail når den ejendom du har søgt er ledig

Opret søgeagent

Din professionelle partner

Hos John Frandsen Erhverv er vores mål at skabe resultater og merværdi for dig som kunde. Vi har altid dine ønsker og behov i fokus, og hos os får du seriøs sparring og rådgivning i alle ejendomsformidlingens faser.

Om os

Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen er et af Danmarks største, selvstændige ejendomsmæglerfirmaer.

Læs mere om os her

Bestil en gratis vurdering

Bestil en gratis vurdering

Læs betingelserne her

Bestil fremvisning

Læs betingelserne her

Hent salgsopstilling

Læs betingelserne her

Kontakt mægler

Læs betingelserne her