Solgt

Vestervang 5A, 9681 Ranum

Se store billeder Billeder Kort

Bud modtages på flot boligudlejningsejendom!

Med en god og central beliggenhed i Ranum ligger denne erhvervsejendom og udbydes nu til salg. Ejendommen er opført i 1950, den blev i 1977 ombygget, og den råder over i alt 768 m2. I dag står den flot og velholdt, og fra vejen bydes man velkommen af den store indkørsel med god plads til bilparkering. Ejendommen er helt ideel til investoren, og med den gode udbudspris henvender den sig til en bred køberskare. Samtidig sikrer den en solid lejeindtægt på 316.800 kroner årligt. Ejendommen huser i alt ni lejemål, hvoraf kun ét enkelt er ledigt. I ejendommens stueplan ligger seks lejligheder på henholdsvis 40, 73, 73, 82, 83 og 97 m2. Oppe på 1. salen ligger yderligere tre lejemål på 101, 102 samt 117 m2.

 Adressen er nærmere bestemt Vestervang 5A, og ejendommen ligger i den hyggelige by Ranum, som huser omtrent 1000 indbyggere. Her er alt fra indkøb til skole, efterskole og to lokale spisesteder. Samtidig ligger byen i et naturskønt område med Limfjordens betagende kyststrækning kort væk, mens Løgstør ligger 8,9 kilometer væk og byder på flere indkøbsmuligheder. Derudover har man hyggelige feriebyer og seværdigheder i nærområdet; her finder man bl.a. Rønbjerg med et feriecenter, Vitskøl Kloster, Trend og Ertebølle. Denne ejendom er perfekt for dig, der ønsker at bo trygt og hyggeligt med skøn natur og spændende oplevelser i kort køreafstand. Velkommen til!
Læs mere
  • Ejendomsareal: 448 m2
  • Grundareal: 988 m2
  • Byggeår: 1950
  • Energimærke: C
  • Sagsnr: ABB7088
  • Bestil vurdering
  • Kontakt mægler
Tom Madsen

Har du spørgsmål, så kontakt mig

Tom Madsen

Ejendomsmægler & Valuar, MDE
Telefon: 8853 5437
Mobil: 2024 7452
tm@johnfrandsen.dk

Læs mere

Søgeagent

Få en mail når den ejendom du har søgt er ledig

Opret søgeagent

Din professionelle partner

Hos John Frandsen Erhverv er vores mål at skabe resultater og merværdi for dig som kunde. Vi har altid dine ønsker og behov i fokus, og hos os får du seriøs sparring og rådgivning i alle ejendomsformidlingens faser.

Om os

Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen er et af Danmarks største, selvstændige ejendomsmæglerfirmaer.

Læs mere om os her

Bestil en gratis vurdering

Bestil en gratis vurdering

Læs betingelserne her

Bestil fremvisning

Læs betingelserne her

Hent salgsopstilling

Læs betingelserne her

Kontakt mægler

Læs betingelserne her