Munkholmvej 5, 8444 Balle

Se store billeder Billeder Plantegning Kort

Drømmer du om at arbejde med eksotiske dyr og glæde børn i alle aldre?

Så er denne ejendom en unik mulighed der opfylder alle dine ønsker. Munkholm Zoo er 21.000 m2 dyrepark der fungerer som bolig for havens mange dyr. Du og din familie kommer til at bo midt i din egen zoologiske have med over 400 dyr af 80 arter.

Munkholm Zoo byder på dyreoplevelser i øjenhøjde for hele familien med masser af oplevelser for dyreglade børn. På en tur rundt i parken er der rig mulighed til at studere dyrene på nærmeste hold. Alle dyr samt nød-vendigt inventar og maskiner til daglig drift medfølger naturligvis. Munkholm Zoo har 35.000 betalende gæster årligt, god økonomi og klassificeret som landbrugsejendom.

Munkholm Zoo´s moderne anlæg tilgodeser dyrenes behov på bedste vis. Gårdens tre længer er gennem årene indrettet til små kæledyr, krybdyr, aber og fugle med store inden- og udendørs voilers. Herudover en længe der huser foderrum og lager. De større pattedyr som f.eks. kameler, æsler, ponyer, lamaer, zebukvæg, rens-dyr, dingoer, ræve, kænguruer, hængebugsvin, oddere, sumpbæver, får og geder har god plads i deres uden-dørs anlæg med decentrale stalde. Der er separat toiletbygning for havens gæster og to store telte til spisning af madpakker.

Til zoo’en hører et næsten nyt cafeteria med godkendt køkken, alt i inventar samt tilhørende souvenirbutik. Der-udover er der en separat toiletbygning for havens gæster, samt to store telte til spisning af madpakker.

Stuehuset på 250 m2 i to plan er løbende restaureret med tidssvarende køkken, bad, flotte trægulve og nye vinduer. Hoveddøren åbner op til en entré, hvor trætrappen fører op til førstesalen. Fra entreen er der adgang til det store køkkenalrum, hvor familiens foretrukne måltider kan tilberedes og derefter indtages i spiseafsnittet, og aftenkaffen kan nydes i den tilstødende store stue. I badeværelset er der både bruseafsnit og spa, som man kan hoppe i efter fyraften, og derudover finder vi to gode soveværelser i stueplan, hvor det ene har walk-in. På førstesalen er der flere værelser indrettet til kontor, dyrepasserelever og et lille køkken til tilberedning af lette måltider.

Ejendommen har utrolig naturskøn beliggenhed ved Mols Bjerge og kun 3 km til Glatved Strand. Der er gode muligheder for at øge indtjeningen ved f.eks. at udvide med shelters til overnatning, natzoo osv.

Er du dyrepasser med lyst til sin egen zoologiske have, så gør dig selv en tjeneste - kontakt til os snarest. Vi viser gerne denne enestående dyrepark frem. Hvad venter du på?


Læs mere
 • Ejendomsareal: 322 m2
 • Grundareal: 21043 m2
 • Byggeår: 1923
 • Energimærke:
 • Kontant: 4.500.000 kr.
 • Nettoforrentning: -0.42 %
 • Sagsnr: RB7025
 • Bestil vurdering
 • Hent salgsopstilling
 • Bestil fremvisning
 • Kontakt mægler
Michael Almsten

Har du spørgsmål, så kontakt mig

Michael Almsten

Ejendomsmælger & Valuar, MDE
Telefon: 8870 5060
Mobil: 2271 7174
ma@johnfrandsen.dk

Læs mere

Søgeagent

Få en mail når den ejendom du har søgt er ledig

Opret søgeagent

Din professionelle partner

Hos John Frandsen Erhverv er vores mål at skabe resultater og merværdi for dig som kunde. Vi har altid dine ønsker og behov i fokus, og hos os får du seriøs sparring og rådgivning i alle ejendomsformidlingens faser.

Nyt erhvervsmagasin

I vores nye erhvervsmagasin, kan du læse om hvad der rører
sig på det lokale erhvervsmarkedet og hvad vi forventer af 2018.

Læs erhvervsmagasinet her

Bestil en gratis vurdering

Bestil en gratis vurdering

Bestil fremvisning

Hent salgsopstilling

Kontakt mægler